Sluiten

Transavia vliegtickets zomer 2024 nu boekbaar

Gepubliceerd op 20 september 2023 / Geschreven door Patrick van Zundert

Transavia vliegtickets zomer 2024 nu boekbaar

Wil je in het zomerseizoen van 2024 naar Kos vliegen? Dan is dit het moment om je vliegtickets te gaan boeken bij Transavia. Deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij is vandaag met de verkoop van vliegtickets voor de zomer van 2024 gestart. Het gaat om alle vluchten die plaatsvinden van april tot en met oktober 2024.

Wie Transavia kent, die weet dat hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op een voordelig ticket is. Dat heeft allemaal te maken met de prijsstrategie die Transavia hanteert: de goedkoopste vliegtickets, waarvan er slechts een beperkt aantal beschikbaar zijn, worden als eerste verkocht. Daarna gaan de prijzen stap voor stap omhoog. Wacht je tot het laatste moment om te boeken, dan is de kans groot dat je de hoofdprijs betaalt. Als je überhaupt nog een plekje in het vliegtuig van Transavia kunt krijgen. De tarieven voor last minute vliegtickets naar Kos kunnen oplopen tot honderden euro’s per enkele reis.

bekijk goedkoopste Transavia vliegtickets naar Kos

Luchthavens en vliegfrequenties

Ben je op zoek naar vliegtickets voor de zomer van 2024 naar Kos? Dan heb je de keuze uit meerdere vertrekluchthavens. In de zomer van 2024 vliegt Transavia vanaf drie Nederlandse vliegvelden naar het Griekse eiland Kos: vanaf Amsterdam (Schiphol), Rotterdam/Den Haag en Eindhoven Airport.

In mei, juni, september en oktober wordt er twee keer per week naar Kos gevlogen. Dat geldt voor vluchten vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. In juli en augustus wordt de vluchtfrequentie opgevoerd naar drie wekelijkse vluchten.

Tarieven

De vliegtickets naar Kos voor het zomerseizoen 2024 zijn boekbaar vanaf € 79,- voor een enkele reis als je vanaf Eindhoven of Rotterdam vliegt. Vliegtickets vanaf Amsterdam naar Kos boek je bij Transavia vanaf € 84,- voor een enkele vlucht.

Transavia berekent geen boekingskosten of creditcardkosten. De prijs die je voor en tijdens het boeken ziet, is de prijs die je uiteindelijk ook betaalt. Wil je de goedkoopste vliegtickets naar Kos te pakken krijgen, boek dan zo vroeg mogelijk. Vooral voor de meivakantie 2024, de zomervakantie 2024 en de vliegtickets voor zondagen gaan er snel uit.

bekijk alle Transavia vliegtickets naar Kos