Sluiten

Plattegronden / wegenkaarten van Kos

Vroeger vond je op deze pagina een aantal plattegronden en wegenkaarten van Kos en plaatsen zoals Kos-stad en Kardamena. Die heb ik gepubliceerd 2007. Dat is het jaar dat de allereerste iPhone uitkwam en mobiel internet nog in de kinderschoenen stond en Google Maps nog in zijn beginjaren zat. De meeste mensen hadden niet eens van Google Maps gehoord. Tegenwoordig is het navigeren via de smartphone de normaalste zaak van de wereld. Ook op vakantie, sinds de roamingkosten binnen de Europese Unie weggevallen zijn. Het in stand houden van een pagina met plattegrondjes en wegenkaarten van Kos is daarom niet meer de moeite waard.

Wil je toch een wegenkaart of plattegrond van Kos of plaatsen in Kos hebben? Een goede reisgids kan dan uitkomst bieden. Zo ben ik zeer tevreden over de ANWB Extra reisgids Kos. Deze compacte reisgids heeft achterin een duidelijke kaart van Kos. De belangrijkste hoogtepunten staan goed aangegeven op deze kaart.

Een andere optie is om bij de autoverhuurder te vragen om een gratis wegenkaart. Die hebben ze meestal wel liggen. Verwacht niet te veel details, maar als overzicht is zo’n kaart wel handig.

plattegronden van Kos